Продължете към съдържанието

Кои сме ние?

“ЕКОТРАЙК-БГ” е българска компания за производство на триколесни велосипеди, основана през 2007 г. в град Пловдив.

През първите месеци от създаването на фирмата, основателят Георги Пейков се насочва към изследване на възможностите за иновации в света на класическите триколесни велосипеди. Той проучва и експериментира с дизайни и технологии, с цел да създаде продукти, които са функционални, елегантни и практични за различните потребители. След месеци на непрекъсната работа, работилницата започва да произвежда първите си триколесни велосипеди.

Реализирани Проекти
0 +
Години Опит
0 +

Марката ECOTRIKE-BG® е международно патентована. През 2012 г. Компанията получава сертификат Медицинско изделие (UDMNS:16949) от Изпълнителна агенция по лекарствата (BDA) за терапевтичните и рехабилитационните си продукти.

КАК ГО ПОСТИГНАХМЕ?

С годините нашата работилница расте и ние продължаваме да създаваме нови модели и проекти. Екипната работа ни помага да правим триколесни велосипеди, които посрещат нуждите на клиентите ни. От началото на нашият път, фокусът ни е насочен върху качеството на изработката и иновативният дизайн.

Днес “ЕКОТРАЙК-БГ” е лидер в конструирането и проектирането на различни по вид и предназначение триколесни велосипеди, помощни средства и аксесоари.

ГРАДСКИ ТРИКОЛЕСНИ ВЕЛОСИПЕДИ

Триколесните велосипеди “ЕКОТРАЙК-БГ" са сигурен и лесен начин за придвижване в градска среда.

СТАБИЛНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ

Градските триколесни велосипеди предлагат по-голяма стабилност в сравнение с обикновените велосипеди. Това ги прави идеални за хора, които имат проблем с баланса или се чувстват несигурни на две колела.

УДОБСТВО ПРИ КАРАНЕ

Нашите триколки са лесни за управление и не изискват специални умения или голям опит при каране. Благодарение на конструкцията от две колела отзад и едно отпред, триколесните велосипеди осигуряват стабилност, маневреност и лекота при управление.

ПОДХОДЯЩИ ЗА ХОРА НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ

Нашите триколки за хора от различни възрасти и физически състояния. Те могат да бъдат използвани както от млади хора, така и от по-възрастни лица, които търсят удобен и надежден начин за транспорт.

КАПАЦИТЕТ И ТОВАРЕНЕ

Всички градски триколесни велосипеди са оборудвани с кошници или товарни пространства, които могат да бъдат използвани за пазаруване, транспортиране на багаж или други предмети.

ТЕРАПЕВТИЧНИ ТРИКОЛЕСНИ ВЕЛОСИПЕДИ

Терапевтичните триколесни велосипеди “ЕКОТРАЙК-БГ” имат специфични ползи и приложения за хора с различни здравословни проблеми.

ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА И ЗАЕДНО ПОСТИГНАХМЕ УСПЕХА​