Продължете към съдържанието
Home » Продукти » Триколка с педали за възрастни и деца » детска триколка с кошница

детска триколка с кошница

1,850.00лв без ДДС

Стабилност

Маневреност

Лесен достъп

Тегло до 100кг

Максимално тегло на водача

Възможност за електрифициране

Преден и заден кош

LED фар

Звънец

Червената детска триколка с кошница е съвършеното превозно средство за малките приключенци. Тази триколка е проектирана с мисъл за безопасността, удобството и забавлението на децата, като съчетава стил и функционалност в едно. Червеният цвят придава живост и радост на всяко дете, което се вози на нея, докато кошницата предлага практично решение за съхранение на любимите играчки или дребни предмети.

Стабилността на триколката е осигурена от три здрави колела, които гарантират безопасно и плавно возене по различни повърхности – от градинските алеи до градските тротоари. Задните колела са разположено по начин, който осигурява допълнителна стабилност, докато предното колело е подвижно и лесно за управление, което дава на децата пълен контрол над посоката. Гумите са направени от висококачествен материал, който осигурява добро сцепление и издръжливост, за да могат децата да се наслаждават на триколката дълго време.

Ергономичната седалка на триколката е мека и удобна, проектирана така, че да поддържа правилната стойка на детето по време на возенето. Седалката е регулируема по височина, което позволява триколката да „расте“ заедно с детето и да бъде използвана за по-дълъг период. Освен това, триколката е снабдена с предпазен колан, който осигурява допълнителна защита и предпазва детето от падане.

Двете кошницата, са изключително удобни и функционални. Те са достатъчно големи, за да побере любимите играчки, бутилка с вода или закуски, което прави всяко приключение по-забавно и удобно. Всяка кошницата е направена от здрав материал, който издържа на натоварване и различни атмосферни условия, така че да бъде винаги в готовност за следващото пътуване.

Триколката е оборудвана и с няколко допълнителни екстри, които правят возенето още по-забавно. Предната част може да бъде снабдена с звънец или клаксон, който детето може да използва, за да сигнализира присъствието си. Ръкохватките са покрити с мек и неплъзгащ се материал, който осигурява стабилен и комфортен захват.

Изработката на триколката е на високо ниво, като са използвани само качествени материали, гарантиращи здравина и дълготрайност. Този продукт не само че отговаря на всички стандарти за безопасност, но и е проектиран така, че да стимулира двигателната активност на децата, развивайки тяхната координация и баланс.

С червената детска триколка с кошница, всяко дете може да се наслади на свободата на движението и радостта от откриването на света около него. Тя е идеалният подарък за всяко дете, което обича да се движи и изследва, осигурявайки му часове на безгрижно и безопасно забавление.

Дължина: 1750 мм. Размер ширина: 840 мм. Тегло: 22 кг. (без електрически мотор) Стоманена рамка, Задважващи компоненти: Shimano предна дискова спирачка Гуми: 20“ 

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Детска триколка с кошница

ECOTRIKE CITY D20

1,850.00 лв без ДДС

67

ECOTRIKE COMFORT CITY 20

2,300.00 лв без ДДС