Индустриални и градски триколки

Индустриални и градски триколки

Индустриални и градски триколки – модерни, удобни, издръжливи и високоефективни

 

През последните години използването на триколесни велосипеди (триколки) значително се увеличи. Това се дължи на ненадминатите предимства на триколките. С триколесните велосипеди може да се придвижвате значително бързо и да избегнете задръстванията. Разбира се, няма как да не споменем и техните функционалности. Най-широко разпространените триколки са рекламните, градските и индустриалните. Към видовете триколесни велосипеди се причисляват и ортопедичните, електрическите и развлекателните. За производството на триколките се използват материали от най-висок клас, които гарантират за здравината, издръжливостта и дългия период на експлоатация. Закупуването на триколесен велосипед е инвестиция, която ще ви донесе редица ползи и преимущества в дългосрочен план. Нека разгледаме най-често използваните модели триколесни велосипеди.

 

Градски триколки

Градските триколки набират все по-голяма популярност. Разнообразието от модели е огромно – триколки с ниска седалка, триколки за лица с наднормено тегло, триколки за возене на деца, триколки със столове за деца и други. Всеки модел притежава различни специфични технически характеристики и е с внедрени технологии от ново поколение. Разполага с удобна и ергономична седалка, изключително здрава конструкция и кош, в който може да се поставят всякакви ръчни багажи, аксесоари и други.

 

Индустриални триколки

Намират приложение в редица браншове и бизнеси. В индустриалните триколки и електрическите индустриални триколки могат да бъдат събрани разнообразни продукти. С тяхна помощ транспортирането става бързо, лесно и безпроблемно. Товароносимостта на триколките достига до внушителните 300 кг.! Всеки модел разполага с товарен отсек, който е с различни форми и размери.

Част от индустриалните триколесни велосипеди са и тези, които позволят директна продажба на продукти като печатни изделия, варена царевица, парена царевица, пуканки, сокове и други. Този тип триколки значително улеснява работните процеси и превръща работата в истинско удоволствие и забава. Компактните размери на моделите придават допълнителен комфорт и удобство по време на работа.

 

Висококачествени триколесни велосипеди от ЕКОТРАЙК-БГ ЕООД

ЕКОТРАЙК-БГ ЕООД е специализирала дейността си в проектирането и производството на универсални триколесни велосипеди. Компанията може да изработи даден модел по индивидуален проект, който е изцяло съобразен с нуждите и изискванията на клиента. Благодарение на дългогодишния си опит и непрестанното развитие и усъвършенстване на продуктовата гама, ЕКОТРАЙК-БГ ЕООД се превърна в лидер на българския пазар. Всеки триколесен велосипед е готов за употреба. Също така, ЕКОТРАЙК-БГ ЕООД предлага на своите клиенти гаранционни и извънгаранционни услуги. Свържете се с нас, за да научите повече за предимствата на триколките и тяхната употреба. Нашият екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси и да ви помогне да изберете най-подходящия за вас модел.