Продължете към съдържанието
Home » Продукти » ГРАДСКИ ТРИКОЛКИ

ГРАДСКИ ТРИКОЛКИ

Триколка с кошница

ECOTRIKE CITY D20

1,850.00 лв без ДДС

67

ECOTRIKE COMFORT CITY 20

2,300.00 лв без ДДС

Триколесните велосипеди “ЕКОТРАЙК-БГ са сигурен и лесен начин за придвижване в градска среда.

Стабилност

Градските триколесни велосипеди предлагат по-голяма стабилност в сравнение с обикновените велосипеди. Това ги прави идеални за хора, които имат проблем с баланса или се чувстват несигурни на две колела.

Удобство при каране

Нашите триколки са лесни за управление и не изискват специални умения или голям опит при каране. Благодарение на конструкцията от две колела отзад и едно отпред, триколесните велосипеди осигуряват стабилност, маневреност и лекота при управление.

Капацитет и товарене

Всички градски триколесни велосипеди са оборудвани с кошници или товарни пространства, които могат да бъдат използвани за пазаруване, транспортиране на багаж или други предмети.

Подходящи за хора на всякаква възраст

Нашите триколки за хора от различни възрасти и физически състояния. Те могат да бъдат използвани както от млади хора, така и от по-възрастни лица, които търсят удобен и надежден начин за транспорт.

Триколка за възрастни

Отдайте се на удоволствието от свежия въздух и движението с нашата селекция от триколки за възрастни. Било то за удобство в ежедневието, подобряване на физическата активност или просто за радостта от една приятна разходка, нашите триколки предлагат стабилност, комфорт и стил.

Безопасност и Стабилност

С проектирането на широка база и нисък център на тежестта, нашите триколки осигуряват изключителна стабилност. Това намалява риска от загуба на баланс и падане, особено важно за възрастните хора, като по този начин повишава увереността при каране.

Комфорт и Удобство

Удобните седалки и регулируемите кормила гарантират, че ще намерите идеалната позиция за каране, като предпазвате същевременно гърба и суставите си. Допълнителните аксесоари като кошници и багажници добавят функционалност, позволявайки ви да носите със себе си всичко необходимо.

Еко-Съобразност и Физическа Активност

Използвайки чиста мускулна сила, нашите триколки са перфектния начин да поддържате активен и екологичен начин на живот. Редовното каране подобрява сърдечно-съдовото здраве, гъвкавостта и мускулната сила, като в същото време намалявате въглеродния отпечатък.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ